Hoe zit het nou met…

Zin in Seks: Online Workshop

Hoe meer dan 25 jaar aan medische kennis jou helpt om
wel te genieten van seks

Zelfs als je dat nog nooit hebt gedaan

Herken je dit:

  • Ooit ging seks moeiteloos, maar je zin in seks is al tijden weg
  • Je voelt je schuldig naar je partner, want die wil wél
  • Bij elke aanraking rem je je partner af – het schuldgevoel groeit
  • Onzeker vraag je je af hoe het verder moet – je bent toch veel te jong voor een seksloos leven?

 

Het kan heel anders. Ja, óók bij jou. Het begint allemaal met het begrijpen van de geheimen achter zin in seks. En welke praktische stappen jij kunt zetten, zodat je dat nare schuldgevoel, die onzekerheid en de spanningen in je relatie oplost.

Over dr. Erna Beers

Dr. Erna Beers is arts en seksuoloog en bovenal out-of-the-box denker. Ze combineert haar westerse medische kennis met de eeuwenoude kijk op seksualiteit van het taoïsme. Daardoor krijg jij laagdrempelige en praktische handvatten om je seksualiteit zelf te verbeteren.

Erna: “Seksuele problemen hebben invloed op je zelfvertrouwen en je relatie.” Het samenspel tussen lichaam, geest en context neemt ze mee in haar behandelingen en in deze workshop.

Minder Zin in Seks: Een Uitdaging voor Laura en Mark

Laura en Mark zijn al 18 jaar getrouwd. Ze hadden altijd een levendig seksleven, maar de laatste tijd merkten ze een afname in hun zin in seks. Het frustreerde hen steeds meer.

“Er was een tijd dat we niet genoeg van elkaar konden krijgen,” geeft Laura toe. “Maar de vonk leek te zijn gedoofd. We dachten: een verminderd libido hoort erbij.”

Het gebrek aan zin in seks begon z’n tol te eisen. Ze hadden wat vaker spanningen, hadden minder voor elkaar over. Het viel in het begin niet zo op, maar na een tijd was het verschil groot. Te groot.

“We voelden ons verloren,” geeft Mark toe. “Het was alsof we elkaar niet meer begrepen. Er moest echt iets veranderen.”

Op Zoek naar Hulp bij Minder Zin in Seks

“Mark en Laura zijn lang niet de enigen die minder zin in seks ervaren. Het is heel normaal in langere relaties,” legt Erna uit.

“Geen of minder zin in seks heeft niet per se met je relatie zelf te maken. En… er zijn manieren om het tij te keren.”

Mark en Laura ontdekten de verschillende oorzaken van weinig zin in seks. Die oorzaken ontdek jij in de online workshop.

Man en vrouw die geen zin in seks of minder zin in seks ervaren

Begrijpen van de Oorzaken van Zin in Seks

“We maakten ons probleem te groot,” zegt Laura. “We dachten dat er iets mis met ons was. Gelukkig legde Erna uit dat er externe factoren waren die een rol speelden.”

 

Behoeften communiceren

“We hebben geleerd om echt naar elkaar te luisteren,” zegt Mark met een glimlach. “We namen de tijd om onze eigen en elkaars behoeften te begrijpen en onze angsten en onzekerheden te delen. Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht.”

Sneller dan verwacht merkten Laura en Mark verschil en herstelden ze de verloren intimiteit in hun relatie.

 

Zin in Seks Ontstaat Niet Vanzelf

“Een eyeopener was dat zin in seks niet iets is dat vanzelf komt,” merkt Laura op. “Het vergt inzicht in je seksuele prikkels. En zorgen voor positieve seksuele ervaringen. Dat is het absoluut waard; onze relatie is nu sterker dan ooit.”

 

Nieuwe Mogelijkheden voor wél Zin in Seks

Bij Laura en Mark is de vonk in hun relatie terug. “Het is nooit te laat om je seksleven te verbeteren,” zei Laura, haar ogen stralend van zelfvertrouwen. “Durf de uitdaging aan te gaan en herontdek de passie die in jullie beiden schuilt. Iedereen verdient het geluk en de vervulling die een intiem seksleven met zich meebrengt.”

“Seks is net zo belangrijk als eten, drinken en ademhalen”

Dr. Erna Beers koppelt biologische, psychologische en sociale factoren met elkaar. Zo biedt ze inzichten die verder gaan dan traditionele benaderingen.

Ze benadrukt: “Zin in seks gaat niet alleen over fysiologie. Je emoties, ervaringen en overtuigingen spelen ook een belangrijke rol. Het begrijpen van zin in seks is nodig voor plezier, lust en intimiteit.”

Seks is net zo belangrijk als eten, drinken en ademhalen. “Natuurlijk ga je niet dood als je geen seks hebt. Maar als je weer gewoon zin hebt in seks, dan zit je beter in je vel. Je gezondheid vaart er wel bij, net als de relaties met de mensen om je heen.”

Echt verbinding krijg je als je allebei weer zin in seks hebt.

De Online Workshop Zin in Seks

De online workshop is een veilige omgeving waarin je jouw eigen zin in seks kunt verbeteren.

Je ontdekt de feiten over zin in seks en rekent af met de fabels. Je krijgt precies te horen wat je kunt doen om zin te krijgen in seks. Praktisch, laagdrempelig en meteen toe te passen.

Lees hier evaluaties van eerdere deelnemers:

“Fijn om naar je te luisteren en erg leerzaam en toepasbaar.”

Lisanne

“Verhelderend, stof tot nadenken, maar vooral tot anders handelen!”

Paul

“Heel duidelijk, mythes teniet gedaan, werk te doen!”

Sanja

“Mooie mix van (medische) expertise en essentiële reflectievragen om zelf mee aan de slag te gaan; nu ons ‘huiswerk’ maken en nieuwe mogelijkheden creëren.”

Inge

“Betrouwbare informatie die je op weinig plekken vindt. Open, duidelijk, eerlijk. Dank je wel, Erna. “

Bram

“Verruimend, geruststellend, hoopgevend. Fijn dat de mythes ontkracht zijn.”

Leonie

De Praktische Zaken

Wat je kunt verwachten:

  • De workshop is online, dus vanuit je eigen huis te volgen.
  • De workshop is een opname van de live workshop die eerder is gegeven.
  • Je ziet alleen dr. Erna Beers en niet andere deelnemers.
  • Er wordt geen training of vervolgaanbod gedaan. Het is dus geen ‘verkooppraatje’.

Voor deze unieke plek in de virtuele spreekkamer van dr. Erna Beers betaal je de verjaardagsprijs van slechts 27,10 euro. Na betaling is je deelname bevestigd en kun je direct of op een later moment kijken. Je kunt meerdere keren terugkijken.

Kijk vandaag nog en zet deze belangrijke stap naar plezier, lust en intimiteit. (En een leukere relatie met jezelf en je partner).

De vervolgworkshops

Er kwamen veel verzoeken tijdens de eerste workshop voor onderwerpen voor de vervolgworkshops. Uit al die reacties heb ik drie onderwerpen gedestilleerd.

A. Hoe zit het nou met… Opwinding en orgasme?

 

B. Hoe zit het nou met… Het allebei fijn hebben?

 

C. Hoe zit het nou met… Seks na de overgang?

Live op dinsdag 23 januari 2024 om 20.30 uur

Veelgestelde vragen

Voor wie is de online workshop?

De workshop is voor iedereen die meer zin in seks wil ervaren, ongeacht je leeftijd, gender, seksuele voorkeur en of je een partner hebt.

"Workshop" klinkt een beetje eng!

Haha, daar kan ik inkomen. Daarom wat uitleg:
Je zit gewoon thuis achter je desktop of laptop, alsof je tv kijkt. Ik ben de enige die in beeld is.


Via de privéchat kun je vragen stellen. Ik ben de enige die jouw vragen ziet. Ik noem geen namen.

​Verder stel ik wat vragen die je via de chat of anoniem in een poll kunt beantwoorden. Daardoor ontdek je waardoor bij jou de zin in secks is gedaald.

Ik práát over secks tijdens de workshop, ik laat niks zien. Ik geef je wel heel praktische tips waarmee je na de workshop aan de slag kan, zodat jouw zin weer toeneemt. 

Wie is dr. Erna Beers en wat is haar expertise?

Dr. Erna Beers is een ervaren arts/seksuoloog met een verfrissende kijk op seksualiteit. Ze is een veelgevraagd spreker, omdat ze laagdrempelig en praktisch advies geeft over seks. Haar cliënten zijn zeer enthousiast over haar kennis, enthousiasme en de effecten die dat op hen heeft.

Hoe kan de online workshop mij helpen om meer zin in seks te krijgen?

Tijdens de workshop ontdek je hoe zin in seks ontstaat, wat maakt dat je zin in seks verdwijnt en krijg je praktische handvatten om meer zin in seks te krijgen. Thuis kun je daarmee verder aan de slag.

Ik heb nog nooit zin in seks gehad. Is de workshop ook voor mij?

Natuurlijk is de workshop ook voor jou. Je gaat er dan juist veel in ontdekken.

Hoe verloopt de online workshop? Is mijn anonimiteit gewaarborgd?

Je volgt de online workshop vanuit je eigen huis, op je eigen computer of laptop. Dr. Erna Beers geeft de workshop en stelt ook vragen. Via de chat kun je antwoorden op de vragen en zelf vragen stellen. Dat hoeft niet, maar mag wel.

Is het een webinar waarin je een vervolgaanbod doet?

Nee, het is een online workshop over zin in seks. Er is geen vervolgaanbod of verkooppraatje.

Krijg ik reclamemails?

Je krijgt mails over de workshop. Ook ontvang je tips over secks. Daarvoor kun je je uiteraard op elk moment afmelden. 

Hoe werkt het met de betaling?

Je vult je gegevens in om je aan te melden. Daarna betaal je. Vanaf dat moment kun je de workshop kijken. Je krijgt een persoonlijke kijklink op je scherm en in je mail, zodat je ook op een later moment (nogmaals) kan kijken.

Kan ik een factuur krijgen?

Nee, dat kan niet. De online workshop is voor particulieren. Er worden daarom geen facturen verstuurd.

Ik heb liever een behandeling in de praktijk. Kan dat?

Nee, dat kan niet. De wachtlijst voor de praktijk is dusdanig lang, dat er een aanmeldstop is. Als je een behandeling wilt door een geregistreerde seksuoloog NVVS, dan kun je terecht op www.nvvs.info.