Contact

Update 6 februari 2024: Aanmeldstop

Hoewel ik iedereen met seksuele klachten graag wil helpen, zie ik me genoodzaakt om een stop in te lassen voor nieuwe aanmeldingen.

Eigenlijk juist omdát ik iedereen met seksuele klachten graag wil helpen.

Mocht je seksuele vragen, klachten of problemen hebben, kijk dan vooral op de website van de Nederlandse seksuologen nvvs.info. Hopelijk is daar een seksuoloog te vinden die je kan helpen.

Kalender

Neem contact op met
dr. Erna Beers

Naar een seksuoloog gaan is voor veel mensen best wel spannend. Seks is tenslotte iets waar de meesten niet zo gemakkelijk over praten.

En stel nou dat je bij de seksuoloog zit, je hele verhaal net hebt verteld en dat diegene dan zegt dat je op de verkeerde plek zit?

Dat soort twijfels zijn heel normaal. Daarom kun je gewoon contact met me opnemen als je seksuologische hulp wilt. Of als je twijfelt of je bij mij aan het goede adres bent. Dat kan via de mail of via de telefoon.

Ook als professional kun je uiteraard gewoon contact opnemen.

Deskundig, zorgvuldig en oplossingsgericht

Deskundig, zorgvuldig en oplossingsgericht zijn kernwoorden voor mij. Het betekent dat ik je altijd én eerlijk antwoord geef. Ook als ik je niet kan helpen. Ik denk altijd met je mee. 

Je contactgegevens zijn veilig

Vul hieronder je gegevens in. Die worden veilig naar de mailbox gestuurd. En voor alle duidelijkheid: je gegevens blijven ook bij mij. Ik stuur geen spam en verkoop je gegevens ook niet. Zou ik zelf ook niet willen, dus dat doe ik ook niet bij jou. 

Zo snel mogelijk reactie

Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Houd je wel rekening met 3 tot 5 werkdagen? Ik ga namelijk met elke contactaanvraag zorgvuldig om, dus dat kost wat tijd. Je bent helaas niet de enige die seksuologische hulp zoekt.

Hoe bereik je dr. Erna Beers?

dr. Erna Beers

Arts | Klinisch farmacoloog | Seksuoloog NVVS i.o. 

Van Hengellaan 2, kamer 2.06 (2e etage)

1217 AS Hilverum

035-2055011 

contact@ernabeers.nl

Registratiegegevens en andere ‘cijfertjes’

BIG registratienummer 59052890301

AGB praktijk 84058029

AGB persoonlijk 84112401

KvK 88511081

IBAN NL60KNAB0256742014